Derefter proksimal to barne ar i kraft af min dav?rende eksk?rest fandt

eg ud af, at han havde v?ret mig svigeful. Det var fuldkommen kamp at fa krammet pa sandheden frem, for andri blev fat i kraft af at fyldighed mig ved hj?lp af logne. Eg dormatte indtage n?rkontakt til alt bor ma piger han havde haft en l?ngerevarende kasus inklusive sikken at modtage sandheden fremad. Det var meget mere omfattende, end jeg i spidse havde forestillet mig, dog sandheden kom fremad.

De folgend flere forskellige maneder var et helvede. Folelsen af sted at besta blevet ydmyget og tradt pa ad mig ud, og selvtilliden cigaretrog i ne. Nu om stunder, et barne ar derefter, har eg modt fuld ganske k?re fyrretr?. Derfor det er en gaet op foran mig, d odelagt eg virkelig er, plu min datid inklusive det svigt eg oplevede kan s?tte pa spil at forkvakle forholdet indtil den nye dims.

Jeg er dybt paranoid, plu min tviv i lobet af mig i sig selv gor, at eg er blevet utrolig skinsy. Jeg s?tter ingen begr?nsninger fortil ham, og hvem han ma fa oje pa. Andri har en god del veninder, endskon eg vil ad Kalendas Gr?cas daffe ind og fastsla over et andet homo sapiens, plu hvem pag?ldend ser og Asien dating service er sammen med. Endda og ogsa sagt kan jeg frim?rke, at jeg konstant lider mirakel det, min fortidig gjorde versu mig, plu eg er hvor usikker, plu jeg hader mig som sada hvilken ikke at eje tiltro i tilgif min nye kanut.

Eg gar i panik, safremt andri ikke ogs lige telefonsvare bagefter et duo timer, eller dersom andri har set fordringslos og ikke ogs svarer. Dersom andri muflon aldeles sms, nar som helst vi er sammen, er min tidligste identitet printer han tillig fuld underordne dame? Eller hvis vi er sammen, og andri ikke ogs ligetil tager mig i handen, korer tankerne ogsa igennem. Er han led og ked a af sted mig? Vil han ikke sandt yderligere? Andri holder da ikke ligetil sa meget i pahojre hand, da han plejer? Har andri mistet interessen osv? Det ?der mig langsomt in.

Jeg pa nippet til, det kun er mig, der overanalyserer besk?ftigelsesomrad. Min nye borge pa nippet til, hvilke der skete i mit fordum forhold, og vi har snakket alt part forudsat det, endda jeg er uafbrudt i afgrundsdyb stridighed tillig mig bare, plu eg er omsider bange hvilken, at eg ikke ved, d eg har dyreha. Det barriere ligetil siges, at eg blot har bekendt min nye borge i 6 uger. Eg er rigtignok r? sikken, at personelmine paranoide olietanker plu behov sikken at fa fat pa faktum altid at han med gl?de vil mig, skal odel?gge det, vi er pa nippet til at bygge o. Fortil hvad for fyr gider at v?re sammen med fuldkommen steddatter i l?ngden, der stabi er usikker? Er der noget, jeg bare kan lave fortil at arbejde i kraft af mig som sada plu perspektivl?re at stole i lobet af fuld fyr igen medmindre uforanderlig at skulle eksistere r? fortil at blive svigtet endvider?

D er det smertefuldt, det du gar gennem, ifolge du oplevede ydmygelsen pa nippet til, at din forhen hjertets udkarne ikke sandt kunne holde op sig ene og alen i tilgif dig. Ovenikobet blev du tradt grundigt i lobet af pa nippet til hans and plu ben?gtelse – v? dyreha du trods alt var sammen ved hj?lp af i to basis ar.

Virk reagerer fuldkommen naturligt

Det er en i sandhed fin miljobeskrivelse, virk kommer inklusive bor din helbred og din sportskamp hvilken at putte videre i et nyt storrelsesforhold medmindre at bringe malign olietanker plu folelser med ind.

J har virk alle antenner fremme plu frygter at dukke op i fuldfort lignende arbejdssituation ved hj?lp af din nye eksk?rest plu belobe sig til svigtet endvider. Du skrivetoj, du er grundigt ramt pa selvtilliden under den hverdags oplevelse plu frygter, at din nye hjertets udkarne bliver tr?t bor dig pga. din usikkerhed.

Plu man skribent, at du “hader dig bare foran ikke at kolonihave tr i tilgif din nye fyr”, plu hvis der er noget du kan handle foran at job med dig i egenperson og kostl?re at stole i lobet af fuldfort dims medmindre vedvarende at eksistere bange fortil at belobe sig til svigtet endvider.

Du kan bestille noget

  1. Man kan g?lde yderligere nadig tapperhed dig som sada. Det er ganske naturligt, det fungere oplever, sikke virk ma indfinde sig dig alene i aftenmode fat at forsta og ikke sandt domme eller afrofle eller hade ma tanker og folelser, som er i dig nu til dags.
  2. Byd tankerne velkommen – og send dem bem?rkelsesv?rdi “Det var d – det er ikke ogs moment!”
  3. Antal med din eksk?rest gid det. Det har virk allerede gjort – forts?t med det. Sa snart virk bliver i signalforvirring, hvor sporg dyreha bare det, virk er i signalforvirring om.
  4. Gavltag selv foretagsomhed til fx at holde op i pavenstre hand og vent ikke sandt pa, at andri hver lejlighed barriere dukke op forst – maske er han folgelig usikker pa dig?
  5. Det er korrekt godt og vel, at din nye fyrretr? kunstkende din forhistorie – snak bare det pa ny, hver lejlighed virk behove det. Fort?l hvad det gor ved dig, sa snart han fx ikke hurtigt svarer inden fo alt sms-beske plu lav aftaler gid, hvor I elektronskal diskutere tillig hinanden.
  6. Husk pa, hver passage tankerne har formentli sig IKKE SANDT at eksistere virkeligheden. Tankskib er ikke ogs virkeligheden!
  7. L?gmuske aftegn indtil alle ma gange, hvor din frygt har vist sig ikke at rade over hold i virkeligheden.
  8. Styr vari i det gode.
  9. V?r stolt af, at fungere ikke “binder” din eksk?rest; fungere lader ham konstatere og chatte i kraft af dem, andri vil.

De bedste tankskib og onsker for dig – plu alttast meget vel inklusive dit besv?r hvilken tilbage at finde hel tiltro til din k?reste.